Inbouw en montage

Inbouw en montage autoaccessoires
Voor de inbouw en montage autoaccessoires en van andere auto/camper elektronica gaat u naar Autoprofi Hoogeveen. Deze werkzaamheden zijn voor ons geen bijzaak. Dit is onze specialiteit!

Professionele werkplaats
Onze vestiging beschikt over een professionele werkplaats waar de producten die wij in de winkel verkopen ook gemonteerd kunnen worden. Door constante scholing en jarenlange ervaring beschikken wij over de kennis die nodig is om veilig aan een moderne auto te werken.

Wat u ook wilt laten inbouwen, een nieuwe din-2 autoradio met navigatie of zonnepanelen op de camper, het maakt niet uit. Wij kunnen het allemaal omdat wij de specialisten zijn in het noorden voor auto's en campers.

Online bestellen, lokaal inbouwen
Producten welke online gekocht worden kunnen ingebouwd worden. We maken hierbij gebruik van een zo genaamde Installcard een super praktisch prepaid systeem voor het inbouwen van auto-elektronica.

Hoe werkt het?
U koopt online een Installcard welke overeenkomt met de inbouw die voor uw auto nodig is (v.b. autoradio inbouw, navigatie montage etc.), het tarief is inclusief de benodigde bekabeling en de arbeid zodat verrassingen achteraf vermeden worden. U kunt online een afspraak inplannen.

gh6fig9rvpZAgSfEvnJqz2OEFaVQN020KwMtXxeo.jpeg